MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni....
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Pieczone, zimowe warzywa na obiad lub kolację. Chrupiąca, zdrowa przekąska na chłodne dni. Sos, który do nich robię, jest obłędny!

Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni. Przykryj je płachtą papieru do pieczenia, aby się nie przypiekły.

Zobacz również

Przegląd prasy ze Szczyrku w czerwcu

NOWE
Przegląd prasy ze Szczyrku w czerwcu

Przegląd czerwca w Stroniu Śląskim

NOWE
Przegląd czerwca w Stroniu Śląskim

Polecamy

18-latek dachował w rowie dzień po zdanym egzaminie na prawo jazdy

18-latek dachował w rowie dzień po zdanym egzaminie na prawo jazdy

Rozpoczęło się szkolenie 130 żołnierzy WOT

Rozpoczęło się szkolenie 130 żołnierzy WOT

Będzie wsparcie na walkę z nadwagą i otyłością dzieci w regionie

Będzie wsparcie na walkę z nadwagą i otyłością dzieci w regionie