MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Groził, że się wysadzi na pomniku smoleńskim. Usłyszał zarzuty

Groził, że się wysadzi na pomniku smoleńskim. Usłyszał zarzuty

Wenecka Noc Muzeów w Muzeum imienia Kazimierza Pułaskiego w Warce [ZDJĘCIA]

NOWE
Wenecka Noc Muzeów w Muzeum imienia Kazimierza Pułaskiego w Warce [ZDJĘCIA]

Polecamy

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Najlepszy tort truskawkowy. Idealny na rodzinne spotkania

HIT DNIA
Najlepszy tort truskawkowy. Idealny na rodzinne spotkania

Najwyższa i najniższa emerytura na Warmii i Mazurach

Najwyższa i najniższa emerytura na Warmii i Mazurach